Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

100 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, 20 ΧΡΟΝΙΑ, 1 ΣΥΝΑΥΛΙΑ (Active Member, 23 Δεκεμβρίου του 2011 στο

Πρίν απο μερικές ώρες τελείωσε μια βραδιά που περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να έρθει και ήταν φανταστική όπως περίμενα. Ο λόγος για τη νύχτα των 100 τραγουδιών active member σε μία συναυλία συλλεκτικής αξίας για όσους κατάφεραν να βρεθούν (και να αντέξουν) εκεί μέσα.


Όλη η φάση ξεκίνησε κατά τις 21:00 όταν ακούστηκε απ τα ηχεία η αγαπημένη beatάρα από το κλασσικό "Intro" και τις πρώτες ρυθμικές ιαχές "LOW BAP, LOW BAP, LOW BAP" για ζέσταμα, ο χώρος ξεχείλιζε απο ζωή καθώς το μάγαζι ήταν τίγκα και μετα βίας κατάφερα να χωθώ ανάμεσα τους για να βρεθώ εκεί που συνηθίζω (στις πρώτες γραμμές της μάχης) και να ζεσταθώ κι εγώ, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο. Πολλά αγαπημένα ακολούθησαν "Πίσω δε γυρνάω", "Άκου μάνα", "Παράσταση σιωπής", "Θά θελα νά 'μουν", "Βία" (προσωπικό αποθημένο γιατί μου θυμίζει ακόμα την πρώτη φορά που είδα και άκουσα Active Member στο comfuzio το '96 και ποτέ δέν το έχω ακούσει σε live τα τελευταία 10 χρόνια).


Η σκηνή ήτανε επίσης γεμάτη αφού εκτός απ' τον B.D.Foxmoor και τη Sadahzinia υπήρχαν καθ' όλη τη διάρκεια ενισχύσεις στα τραγούδια (7 ώρες live άνευ διακοπής ήταν αυτές), συγκεκριμένα περάσαν απ τη σκηνή τα Χνάρια (Brak, OnAxis και Dj Moya), ο Totem, ο Ramon, ο Flaco και o Jamoan με τις κιθάρες του.




Η βραδιά όσο πήγαινε ήταν ολοένα και ομορφότερη, ο κόσμος είχε ζεσταθεί αρκετά, ακούστηκαν τραγούδια που περιμέναμε πολύ καιρό και τραγούδια που καλύπτανε όλη τη δισκογραφία του γκρούπ απ το 1994 έως το σήμερα καθώς και προσωπικές δουλειές και παράπλευρα project.


Στη συνέχεια και αρκετά πιο αργά πιάσανε τραγούδια και απ'το project: La Bruja Muerta και έγινε το έλα να δείς (τουλάχιστον σίγουρα για μένα και μερικούς ακόμα τρελούς που γουστάρουμε πιο "άρρωστες" καταστάσεις) και μετά ο Jamoan έπιασε την ακουστική κιθάρα για να σιγοντάρει όλες αυτές τις φωνές που είχανε ήδη γίνει μιά αγκαλιά και "ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΕΡΑΝ ΤΟΥ LOW BAP ΟΙ ΜΑΓΟΙ...!!!", οι ίδιοι μάγοι που στη συνέχεια φέραν και το ιδανικό φινάλε με το "Σκιάχτρο" να μας αφήνει μιά ωραία μελωδία στα αυτιά για το δρόμο......


Νά στε καλά αδέρφια, είστε υπέροχοι, Χρόνια Low Bap και όμορφα να είστε γεροί και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Άντε και του χρόνου με 200!!!

Μute

(πρωί της 24ης Δεκεμβρίου του 2011)
http://www.trollradio.gr/Article.php?CatId=78&ArticleId=609#.TvbpMi8be8s.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου