Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Απαιτήσεις - Πλάκα μου κάνει;


Η μουσική πέθανε...
Την σκοτώσαμε εμείς....
      Eιδικά σήμερα που είδα ένα πανό με το όνομα του group  όσο είναι ένα λεωφορείο σε μέγεθος, σκέφτηκα πως πρέπει να τους δείξω ποσο ερασιτέχνες είμαστε γιατί θα έχουν απαιτήσεις και οι απαιτήσεις φέρνουν υποχρεώσεις , οι υποχρεώσεις θέλουν συνέπεια και η συνέπεια δεν είναι αυτό που είχαμε κανονίσει όταν φτιάχναμε αυτό το γαμίδι που λέτε group.... 
      Μη περιμένετε πολλά από εμάς, αν η μουσική βιομηχανία είναι ανίκανη να βρει κάποιους έτοιμους να κάνει μάγκες και μπορεί να μας έχει εμάς σε δεκάμετρες  αφίσες τότε καλά να πάθει... να ψοφήσει στα πόδια μας και να της κλοτσάμε το κουφάρι . Εμείς κάνουμε την πλακα μας , τιμή μας και καμάρι μας που μας περιλαμβάνουν, οι άνθρωποι που αγαπάμε και υπολογίζουμε, στα πλανα τους αλλα εσείς που δεν μας ξέρετε προσοπικά , μην έχετε απαιτήσεις, δεν έχουν αυτοί που μας ξέρουν και μας ζουν , μην έχετε λοιπόν και εσείς. 
      Αγαπάμε και ζούμε το Hip Hop , το Low Bap δεν είναι μουσική , είναι μια παρέα με πανομοιότυπο τρόπο σκέψης , μαθεύτηκε μέσα από την μουσική , αλλα μπορώ να σου πω τους πενταπλάσιους από όσους μπορεί εσύ να γνωρίζεις σαν Low Bap οντότητες που δεν έχουν πιάσει μικρόφωνο ούτε στις σχολικές γιορτές. Αυτό είναι το Low Bap για εμενα και κανένας από αυτήν την παρέα δεν είχε απαιτήσεις προσωπικά από εμενα η από τα υπόλοιπα μέλη του group. 
      Ο σκοπός που γράφω αυτό το μήνυμα είναι καθαρά γιατί μεγάλος αριθμός από αγνωστους στον κύκλο μου , που με γνωρίζουν μονο μέσο της μουσικής έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τους PsyClinic TactiX. Nτροπή σας που το πιστεύετε και ντροπή μας που σας αφήσαμε να το πιστέψετε. Γαμώ την μουσική και κάθε μουσικό αν δεν είναι άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ένα είναι το μέγα παράδειγμα για το group , όλες οι μπάντες του κόσμου σπάνε η μειώνονται τα μέλη τους με αποχωρήσεις , εμείς ξεκινήσαμε 2 , γίναμε 3 , γίναμε 6 και καταλήγουμε το 2011 να είμαστε 7. Η παρέα μεγαλώνει όπως θα έκανε κάθε υγιής παρέα έξω από τον μουσικό μικρόκοσμο που πιστεύουν κάποιοι πως ζούμε.
      Έχουμε ένα Totem στο group που μου φωνάζει , δεν θες να κανεις ρε μαλακα LIVE , Ο.Κ. δεν κάνουμε , αλλα αν είναι να κάνουμε να τους πεις ΤΖΑΜΠΑ αν είναι ΦΙΛΟΙ και 71,80 euro αν δεν τους ξέρουμε , γιατί τόσο είναι το μεροκάματο στην ναυπηγοεπισκευαστική. Καταλάβετε το, οι αυταπάτες για την μουσική και τους μύθους πρέπει να πεθάνουν , εμείς τους γκρεμίζουμε μονοι μας, καντε το και εσείς για τους άλλους επιτέλους , το τέρας έπεσε στα γόνατα και εμείς κρατάμε το φτυάρι... μη κάνετε ήρωες όμως αυτούς που φτυαρίζουν. Ξεκολλάτε επιτέλους τα μυαλουδάκια σας και απομυθοποιήστε όλους τους με υφάκι καλιτεχνοπαπάρες που τους έχετε κάνει τις τσέπες να φτάνουν ως το πάτωμα.

 Με ανεβασμένη πίεση  και υπό την επήρεια ηρεμιστικών λόγο γναθοχειρουργικών επεμβάσεων  , υπογράφω εκνευρισμένα.
~Damned1~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου